
Πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή του «The Flash» το 2017
...
Ο Φλας, ο τηλεοπτικός άνθρωπος αστραπή, κάνει ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και επιστρέφει στο μέλλον, στο νέο επεισόδιο της τρίτης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου.
Το CW κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη midseason πρεμιέρα της σειράς The Flash, με τον πρωταγωνιστή Μπάρι Άλεν (τον οποίο υποδύεται ο Γκραντ Γκάστιν) να παλεύει να αλλάξει το μέλλον.

Μετά το ένατο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς, με τίτλο The Present, όπου ανακαλύψαμε τη μυστηριώδη προφητεία του Σάβαταρ (θεός της ταχύτητας), βλέπουμε τον Μπάρι και το Σίσκο(Κάρλος Βαλντεζ) να προσπαθούν να ανατρέψουν τη μοίρα της Άιρις (Κάντις Πάτον), ενώ η Κέιτλιν (Ντανιέλ Παναμπέικερ) αγωνίζεται για την δική της ως «Κίλερ Φροστ».
entertainment.in.gr
- Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Μήνυμα εκκένωσης από το 112
- Κυψέλη: Ανάστατοι οι κάτοικοι που βλέπουν ρωγμές στις πολυκατοικίες τους – «Όλα ξεκίνησαν από τον μετροπόντικα» λένε
- Ρωσία: Νόμιμοι στόχοι τα ξένα στρατεύματα που θα σταλούν στην Ουκρανία μετά την ειρηνευτική συμφωνία
- Τα εσώρουχα ως status symbol – Η ανατομία του λογότυπου Calvin Klein
- Η «κολώνα» στο πλάνο του Ντε Λα Φουέντε
- Ουκρανία: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα λιμάνια και τις εξαγωγές σιτηρών

