Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ ψηφίζεται και επίσημα πρόεδρος στην σκιά του «ρωσικού χάκινγκ»

Ο Τραμπ ψηφίζεται και επίσημα πρόεδρος στην σκιά του «ρωσικού χάκινγκ»

Οι 538 εκλέκτορες ψηφίζουν τη Δευτέρα στην επίσημη διαδικασία επιλογής του επόμενου αμερικανού προέδρου, βάζοντας τη βούλα στην είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο. Πέραν του ότι η απόκλιση από τη λαϊκή ψήφο -περισσότεροι Αμερικανοί είχαν ψηφίσει την Κλίντον- έχει επαναφέρει τη δυσφορία για το σύστημα του Κολεγίου, η διαδικασία που συνήθως περνά απαρατήρητη γίνεται αυτή τη φορά στην σκιά των συζητήσεων για τη ρωσική «βοήθεια» που φέρεται να είχε ο Τραμπ μέσω του χάκινγκ στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Οι 538 εκλέκτορες ψηφίζουν τη Δευτέρα στην επίσημη διαδικασία επιλογής του επόμενου αμερικανού προέδρου, βάζοντας τη βούλα στην είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Πέραν του ότι η απόκλιση από τη λαϊκή ψήφο -περισσότεροι Αμερικανοί είχαν ψηφίσει την Κλίντον- έχει επαναφέρει τη δυσφορία για το σύστημα του Κολεγίου, η διαδικασία που συνήθως περνά απαρατήρητη γίνεται αυτή τη φορά στην σκιά των συζητήσεων για τη ρωσική «βοήθεια» που φέρεται να είχε ο Τραμπ μέσω του χάκινγκ στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο Τραμπ απορρίπτει τις αναφορές, όπως και η ίδια η Μόσχα, έστω κι αν -μετά τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα- μέλη του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα επιμένουν πως πρέπει να γίνει έρευνα για τις καταγγελίες.

Δεν υπάρχει περίπτωση οι εκλέκτορες να μην εκλέξουν τον Τραμπ. Παρ’ όλα αυτά, πολιτειακά Κοινοβούλια έγιναν χώρος συγκεντρώσεων εναντίον του νεοεκλεγέντα προέδρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024