Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του «Billions»

Πρώτο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του «Billions»

...

Μαντώ Σιώμου

Ο Ντέιμιαν Λούις και ο Πολ Τζιαμάτι, οι πρωταγωνιστές του Billions, συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την οικονομική κυριαρχία της Νέας Υόρκης στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Showtime για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Στην επερχόμενη σεζόν θα δούμε τον εισαγγελέα Τσακ Ρόουντς (Τζιαμάτι) να έρχεται αντιμέτωπος με τον Μπόμπι «Aξ» Αξελροντ (Λούις), το βασιλιά των αμερικανικών αντισταθμιστικών κεφαλαίων, σε μια μάχη κυριαρχίας με όπλα το νόμο και το χρήμα. Ενώ η Μάγκι Σιφ ως Γουέντι η παραμελημένη σύζυγος του Τσακ και στενότερη συνεργάτης του Αξ, καταφέρνει να ξεφύγει κι από τους δύο.

Στην σειρά επιστρέφει επίσης η Μαλίν Άκερμαν ως η σύζυγος του Αξελροντ Λάρα, η οποία χρησιμοποιεί όποιο μέσο μπορεί για να διατηρήσει το «υψηλό» επίπεδο ζωής της.

Στο δεύτερο κύκλο του Billions θα ενταχθούν και νέα πρόσωπα, όπως η πρωταγωνίστρια τουWeeds, Μαίρη Λουίζ Πάρκερ ως μια «ευφυέστατη σχεδιάστρια στρατηγικής», καθώς και ο Ντάνι Στρονγκ, ο οποίος θα υποδύεται ένα στιλάτο και ήρεμο επενδυτή, ονόματι Τοντ Κράκοβ.

Η ιδέα της σειράς, την οποία υπογράφουν το δίδυμο Μπράιαν Κόπελμαν και Ντέιβιντ Λέβιεν, είναι βασισμένη στις σταυροφορίες που έκανε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Πριτ Μπαράρα προκειμένου να πατάξει τα οικονομικά εγκλήματα στην Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Ο δεύτερος κύκλος του Billions, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 19 Φεβρουαρίου, θα προβληθεί στην Ελλάδα στον ΟΤΕ ΤV το 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024