
Τραμπ μαινόμενος κατά Vanity Fair για βιτριολική κριτική σε εστιατόριό του
Μια βιτριολική κριτική σε βάρος εστιατορίου ιδιοκτησίας του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ και δημοσιεύτηκε στον δικτυακό τόπο του περιοδικού Vanity Fair προκάλεσε το μένος του μεγιστάνα-εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος μην έχοντας προφανώς κάτι σημαντικότερο να κάνει κατέφυγε στην προσφιλή του πλατφόρμα, το Twitter, για να κατακεραυνώσει το Vanity Fair.
Μια βιτριολική κριτική σε βάρος εστιατορίου ιδιοκτησίας του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ και δημοσιεύτηκε στον δικτυακό τόπο του περιοδικού Vanity Fair προκάλεσε το μένος του μεγιστάνα-εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος μην έχοντας προφανώς κάτι σημαντικότερο να κάνει κατέφυγε στην προσφιλή του πλατφόρμα, το Twitter, για να κατακεραυνώσει το Vanity Fair.
«Το Τραμπ Grill είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ» έγραψε η Τίνα Νγκούγιεν, η οποία δεν είναι κριτικός γαστρονομίας, αλλά πολιτική συντάκτρια στο Vanity Fair.
Το εστιατόρια βρίσκεται στο υπόγειο του ουρανοξύστη του Τραμπ και είναι πλήρως διακοσμημένο με ιταλικό ροζ μάρμαρο.
Γεμίζει καθημερινά από τουρίστες. Οι τιμές του θεωρούνται προσιτές σε σχέση με τη συνοικία που βρίσκεται. Ένα μενού τριών πιάτων, που περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο τιμάται 28 δολάρια.
Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η δημοσιογράφος περιγράφει το γεύμα μαζί με άλλους συνδαιτημόνες της ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής».
Η δημοσιογράφος χλευάζει την σύνθεση του μενού και τα πιάτα που προτείνονται, σύμφωνα με την ίδια, στόχος των οποίων είναι «να εντυπωσιάσουν τους πελάτες», αναμειγνύοντας πολλές φορές ασυμβίβαστα μεταξύ τους συστατικά.
Η σάλτσα σόγιας συνδυάζεται με το λάδι τρούφας, ενώ το χούμους με τη ρικότα.
Κρέας κακής ποιότητας, παραψημένο, πατάτες τηγανιτές που δεν τρώγονται, επιδόρπια που δεν έχουν αποψυχθεί, κοκτέιλ που δεν τα χωρά ο νους.
Η Τίνα Νγκούγιεν ένιωθε πως έτρωγε «τα υπολείμματα του γεύματος ενός εύπορου άνδρα».
Ο Ντόναλντ Τραμπ φυσικά δεν άργησε να απαντήσει στο καυστικό άρθρο.
Αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στην κριτική, καταφέρθηκε με σφοδρότητα κατά του Vanity Fair με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Twitter!
«Έχει κοιτάξει κανείς κακές πωλήσεις του Vanity Fair; Μεγάλη πτώση, μεγάλο πρόβλημα, έχει ‘πεθάνει’! Η Γκρέιντον Κάρτερ πδιευθύντρια έκδοσης του περιοδικού] δεν έχει κανένα ταλέντο, πρέπει να απολυθεί!»…
Has anyone looked at the really poor numbers of @VanityFair Magazine. Way down, big trouble, dead! Graydon Carter, no talent, will be out!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 15 Δεκεμβρίου 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Κιβωτός του κόσμου: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο για τις καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος του
- UEFA Champions League: Το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 20χρονου Νικήτα – «Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν», φώναζαν σε αστυνομικούς
- Αναβαθμίζονται οι εσωτερικές διαδρομές σε μεγάλο άλσος της Αττικής
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»

