
Σβηστά… η Ρεάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων
Χάρη σε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και του Κριστιάνο Ρονάλντο στις... καθυστερήσεις του δεύτερου μέρους, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Αμέρικα του Μεξικού στη Γιοκοχάμα, στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό.
Χάρη σε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και του Κριστιάνο Ρονάλντο στις… καθυστερήσεις του δεύτερου μέρους, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Αμέρικα του Μεξικού στη Γιοκοχάμα, στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό.
Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον τίτλο, για δεύτερη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, απέναντι στην ιαπωνική Κασίμα Άντλερς.
Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και ο «μικρός» τελικός, μεταξύ της Αμέρικα και της κολομβιανής Ατλέτικο Νασιονάλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς
- Πιέσεις στις κεντρικές τράπεζες από την άνοδο των τιμών του πετρελαίου
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ

