Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλήνιο συνέδριο για τον έλεγχο, τη διάγνωση και την παρακολούθηση του μαστού

Πανελλήνιο συνέδριο για τον έλεγχο, τη διάγνωση και την παρακολούθηση του μαστού

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Κλινική ΙΑΣΩ Ελληνική, διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα και αντιθέσεις» με θέμα «Screening, Διάγνωση, Παρακολούθηση Μαστού – Απόψεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες για τον Μη - Ειδικό», την Παρασκευή και το Σάββατο, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ, Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Κλινική ΙΑΣΩ Ελληνική, διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα και αντιθέσεις» με θέμα «Screening, Διάγνωση, Παρακολούθηση Μαστού – Απόψεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες για τον Μη – Ειδικό», την Παρασκευή και το Σάββατο, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ, Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ενώ θα χορηγηθούν 6 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME – CPD credits από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια στις γυναίκες και η εξέταση των μαστών αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της γυναικολογικής εξέτασης. Σκοπός του συνεδρίου είναι η δημιουργία κατευθυντήριων οδηγιών για τους μη-ειδικούς στο μαστό, κυρίως γυναικολόγους.

Για τις ανάγκες του συνεδρίου έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες από τις Πανεπιστημιακές Κλινικές όλης της Ελλάδος, προκειμένου να παρουσιάσουν τη γνώση, την εμπειρία τους και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη.

health.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024