
Μητσοτάκης: Η ΕΕ πρέπει να δώσει απαντήσεις σε μεταναστευτικό και ανεργία
Στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΕΕ αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες. Το μεταναστευτικό δεν έχει αντιμετωπιστεί πλήρως, επισήμανε, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα λύσεις για την ανεργία των νέων.
«Το μεταναστευτικό, η ασφάλεια και οι εξωτερικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών συζητήσεων, καθώς μια δύσκολη χρονιά για την ΕΕ φτάνει στο τέλος της» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες.
Ο Κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο πρόβλημα του μεταναστευτικού, επισημαίνοντας ότι δεν έχει αντιμετωπιστεί πλήρως και προσέθεσε πως η δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής και Συνοριοφυλακής παραμένει προτεραιότητα για την ΕΕ.
«Την ίδια στιγμή τα κράτη-μέλη βρίσκονται αντιμέτωπα και με άλλες προκλήσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Πρέπει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους τα εργαλεία και τις ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον. Αν αποτύχουμε σε αυτό, θα έχουμε αποτύχουμε στα πάντα» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι
- Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Υποστήριξη πληγέντων στα Πετράλωνα: Το κράτος πετάει το μπαλάκι στον Δήμο, ενώ στα δικαστήρια η μάχη θα είναι δύσκολη
- Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ τη διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας
- Παναγιώτης Νέστορας: «Aδικος θάνατος μιας αθώας γυναίκας» – Που στρέφονται οι έρευνες
- Η Volkswagen εξετάζει την πώληση του ποσοστού της στην Μπάγερν Μονάχου


