Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η λέξη που δε λες»: Οι προβληματισμοί και οι εντάσεις μεγαλώνουν...

«Η λέξη που δε λες»: Οι προβληματισμοί και οι εντάσεις μεγαλώνουν…

Μία ελληνική τηλεοπτική σειρά που αγγίζει το κοινό, παρά το «δύσκολο» θέμα της, είναι η «Λέξη pου δε λες» που προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ στον Alpha. Η οικογένεια που ζει στα Χανιά ψάχνει την πραγματική επικοινωνία. Στις λέξεις, στην αγάπη, στην αποδοχή, δεδομένου ότι όλη η υπόθεση, περιστρέφεται γύρω από ένα παιδί που διαγιγνώσκεται με […]

Μία ελληνική τηλεοπτική σειρά που αγγίζει το κοινό, παρά το «δύσκολο» θέμα της, είναι η «Λέξη pου δε λες» που προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ στον Alpha.

Η οικογένεια που ζει στα Χανιά ψάχνει την πραγματική επικοινωνία. Στις λέξεις, στην αγάπη, στην αποδοχή, δεδομένου ότι όλη η υπόθεση, περιστρέφεται γύρω από ένα παιδί που διαγιγνώσκεται με αυτισμό.

Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα. Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια». Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

Λίγα λόγια για το αποψινό επεισόδιο επεισόδιο
Η Ιωάννα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η σχέση της με τον Βασίλη πάει από το κακό στο χειρότερο και η συνεργασία της με τον Τζατζιμάκη είναι πολύ δύσκολη, καθώς η συμπεριφορά του απέναντί της είναι σχεδόν προσβλητική.

Η Μαριάννα βγάζει ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, έτσι ώστε όλοι να υποστηρίξουν τον Παυλή με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Παύλος αντιμετωπίζει άλλο ένα πρόβλημα, καθώς η Ρίτσα μοιάζει ξαφνικά να τον αποφεύγει. Ο Βασίλης αποφασίζει να φύγει και ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι θέλει να χωρίσουν. Ο Παύλος επεμβαίνει και απαιτεί από όλους να σοβαρευτούν, θυμίζοντάς τους πόση ανάγκη τους έχει ο Παυλής.

«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης. Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.

Διαβάστε περισσότερα για τηλεόραση ΕΔΩ.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024