
Κληρώνει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους «32»
Τους αντιπάλους τους στη φάση των «32» του Europa League θα μάθουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, το μεσημέρι (14:00), όταν πραγματοποιείται η κλήρωση της διοργάνωσης στη Νιόν. Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι στο γκρουπ των αδυνάτων, που απαρτίζεται από τους δεύτερους των ομίλων του Europa League και τους τρεις χειρότερους τρίτους των ομίλων του Champions League.
Τους αντιπάλους τους στη φάση των «32» του Europa League θα μάθουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, το μεσημέρι (14:00), όταν πραγματοποιείται η κλήρωση της διοργάνωσης στη Νιόν. Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι στο γκρουπ των αδυνάτων, που
απαρτίζεται από τους δεύτερους των ομίλων του Europa League και τους
τρεις χειρότερους τρίτους των ομίλων του Champions League.
Να σημειωθεί ότι ομάδες από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες.
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι λοιπόν είναι 15 (αποκλείοντας ΑΠΟΕΛ για τον Ολυμπιακό και Φιορεντίνα για τον ΠΑΟΚ): Άγιαξ (Ολλανδία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε, Οσμανλίσπορ (Τουρκία), Ρόμα, Φιορεντίνα (Ιταλία), Γκενκ (Βέλγιο), Κοπεγχάγη (Δανία), Λιόν, Σεντ Ετιέν (Γαλλία), Σάλκε (Γερμανία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), Τότεναμ (Αγγλία), Ζενίτ (Ρωσία).
Το γκρουπ των αδυνάτων, με τους οποίους δεν μπορούν να κληρωθούν οι δύο ελληνικές ομάδες, απαρτίζεται από τους πρώτους των ομίλων του Europa League και τους καλύτερους τρίτους του Champions League: Άντερλεχτ, Γάνδη (Βέλγιο), Άστρα Γκιούργκιου (Ρουμανία), Μπιλμπάο, Θέλτα Βίγκο, Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Γκλάντμπαχ (Γερμανία), Χάποελ Μπερ-Σεβά (Ισραήλ), Κράσνονταρ, Ροστόφ (Ρωσία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Μαν. Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ (Ελλάδα).
Τα πρώτα ματς θα γίνουν σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Τούμπα αντίστοιχα και τη ρεβάνς εκτός έδρας.
Οι αγώνες θα γίνουν στις 16 και 23 Φεβρουαρίου, στις συνήθεις «ζώνες» της διοργάνωσης, 20:00 και 22:05. Για τη φάση των «16» θα γίνει νέα κλήρωση στις 24 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεθυσμένος σκόρπισε τον τρόμο στον Κολωνό – Χτύπησε άνδρα με φαλτσέτα και τραυμάτισε 26χρονο σε τροχαίο
- Πώς θα προστατευτούν οι καταθέσεις από τις κατασχέσεις
- Μπαχρέιν και Κουβέιτ: Τι άλλαξε και έγιναν αγαπημένοι στόχοι του Ιράν;
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών






