Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό βίντεο: Γνωριμία με την Τζιν Έρσο του «Rogue One»

Αποκλειστικό βίντεο: Γνωριμία με την Τζιν Έρσο του «Rogue One»

...

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Η ηρωίδα του «Rogue One: A Star Wars Story» συνεχίζει την παράδοση του σύμπαντος του Πολέμου των Άστρων των ισχυρών γυναικείων χαρακτήρων: Μετά την πριγκίπισσα Λέια και την Ρέι έρχεται η Τζιν Έρσο.

«Με τον Γκάρεθ (Έντουαρντς) τον σκηνοθέτη θέλαμε να δείξουμε την ανθρωπιά της Τζιν και τα τρωτά της σημεία» σημειώνει η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Φελίσιτι Τζόουνς.

«Η Επανάσταση συναντά έναν δύσκολο χαρακτήρα, αλλά χρειάζεται κάτι πολύ συγκεκριμένο από αυτήν» σημειώνει η Τζόουνς, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Η Θεωρία των Πάντων».

Αυτό που ενδιαφέρει τους επαναστάτες είναι η σχέση της Τζιν με τον πατέρα της, έναν επιστήμονα που φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο στην κατασκευή του διάσημου Death Star (τον χαρακτήρα του πατέρα της Τζιν ερμηνεύει ο Μαντς Μίκελσεν).

Για να καταφέρουν να πετύχουν το επαναστατικό ύφος της Τζιν, οι σχεδιαστές ρούχων της ταινίας αποφάσισαν να μελετήσουν τι φορούν οι γυναίκες μαχητές στο Κουρδιστάν.

Η ταινία εκτυλίσσεται λίγο πριν από τα γεγονότα του Επεισοδίου IV και αντλεί έμπνευση από μία αναφορά σε μία ομάδα γενναίων ατόμων που κατάφεραν να κλέψουν τα σχέδια για το Death Star.

Η ιδέα για νέες ταινίες εμπνευσμένες από το ευρύτερο σύμπαν του Star Wars προέκυψε μέσα από μία συνάντηση της Κάθλιν Κένεντι και του Τζορτζ Λούκας όταν ετοίμαζαν τα επεισόδια VII, VIII και IX. Την ιδέα αυτή αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα η Dinsey μετά την εξαγορά της Lucasfilm.

Δείτε στο in.gr το αποκλειστικό βίντεο με δηλώσεις συντελεστών της ταινίας.

* Το «Rogue One: A Star Wars Story» θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Δεκεμβρίου και σε 3D.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024