
Συνάντηση Τσίπρα με τον πατριάρχη των Κοπτών της Αιγύπτου
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Πάπα και Πατριάρχη της Κοπτορθόδοξης Εκκλησίας της Αιγύπτου, Θεόδωρο Β', παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Πάπα και Πατριάρχη της Κοπτορθόδοξης Εκκλησίας της Αιγύπτου, Θεόδωρο Β’, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Αιγύπτου, καθώς και στα σημαντικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί όσον αφορά στην υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς την Κοπτορθόδοξη Εκκλησία και κοινότητα στην Ελλάδα.
Παράλληλα, τονίστηκε η σημασία του διαθρησκειακού διαλόγου στην ανάγκη συμβολής του στην ειρηνική συνύπαρξη των λαών στη Μέση Ανατολή και στην ευρύτερη περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο αγώνας εναντίον του AIDS διατρέχει σοβαρό κίνδυνο – Οι χρηματοδοτήσεις μειώθηκαν κατά το ένα πέμπτο πέρσι
- Συνεχίζεται κανονικά η δίκη για τα Τέμπη – Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για αναβολή
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Λαμία: 17χρονος κατέρρευσε σε πλατεία και πέθανε μπροστά στους φίλους του
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ


