Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια είναι αρκετά απασχολημένοι αυτό το διάστημα. Έχουν να προωθήσουν το single -το πρώτο- του 11χρονου γιου τους Κρουζ.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι βρήκε την κλίση του: είναι το τραγούδι. Η πρώτη του δουλειά με τίτλο If Everyday Was Christmas έχει και κοινωνικό σκοπό: τα έσοδα θα πάνε σε ΜΚΟ που στηρίζει τα παιδιά.

Επιπλέον φαίνεται ότι είναι σε καλά χέρια, αφού μάνατζέρ του στα μουσικά του βήματα θα είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε έναν άλλο νεαρό, τον Καναδό σούπερ σταρ (πλέον) Τζάστιν Μπίμπερ.

Φυσικά ο διάσημος πατέρας του έκανε ό,τι μπορούσε για να προωθήσει τη δισκογραφική δουλειά του παιδιού του: ανέβασε τη σχετική δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram, δηλώνοντας περήφανος.

» Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Instagram

Αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας φαίνεται ότι βρίσκουν τα πατήματά τους. Ο 17χρονος πλέον Μπρούκλιν έκανε ένα πρώτο πέρασμα από το χώρο της μόδας για να πάρει τελικά την απόφαση: η φωτογραφική κάμερα είναι αυτή που πραγματικά τον ενδιαφέρει.

»» Ο Μπρούκλιν στο Instagram

Μάλιστα, έχει ήδη αποφασίσει ότι το πρώτο του άλμπουμ με 300 φωτογραφίες και τίτλο What I See, θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2017.

Το δρόμο του φαίνεται να έχει βρει και ο 14χρονος Ρόμεο, ο οποίος φαίνεται να παραμένει στην πασαρέλα. Ήδη έκανε την πρώτη του δουλειά με την Burberry.

Μένει να φανεί τι θα γίνει όταν μεγαλώσει η 5χρονη σήμερα Χάρπερ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς τελικά δεν έγινε ποδοσφαιριστής.

Απόστολος Ρουμπάνης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ