Ο Λουίς Σουάρες θα παραμείνει «μπλαουγκράνα» ως το 2022. Ακόμη λείπει η επισημοποίηση, όμως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, προανήγγειλε τη συμφωνία μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης Radio Vision Celeste.

«Η ανανέωση είναι μια τελειωμένη υπόθεση, υπάρχουν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες. Ο Λουίς θα παραμείνει στη Βαρκελώνη. Τον αγαπούν όλοι κι αυτός είναι πολύ αφοσιωμένος στο σύλλογο. Μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες θα το επισημοποιήσουμε», δήλωσε ο Μπαρτομέου.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για όλους τους οπαδούς. Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης, μέρος μιας θεαματικής τριπλέτας (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ), εκτός του ό,τι βοηθά το έργο της ομάδας», πρόσθεσε ο αξιωματούχος, παρέχοντας μερικές λεπτομέρειες της ανανέωσης.

«Θα παρατείνουμε το συμβόλαιό του μέχρι εκεί που ο νόμος μας επιτρέπει, αλλά στόχος είναι ο Σουάρες να παραμείνει ως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που έχει προγραμματιστεί για το 2022. Θέλουμε περισσότερο, αλλά, προς το παρόν, η συμφωνία θα υπογραφεί ως το 2022, επειδή πρέπει να προσαρμοστούμε στη νομοθεσία που προβλέπει ανώτατο όριο τα πέντε έτη.

Θέλουμε ο Λουίς να παραμείνει στο σύλλογό μας ακόμα και μετά την απόσυρσή του», υπογράμμισε ο Μπαρτομέου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ