
Τσακαλώτος: Καμία αλλαγή στο φορολογικό των ναυτικών
«Και ο προϋπολογισμός του 2017 και ο προϋπολογισμός του 2018 θα κλείσουν χωρίς καμία φορολογική αύξηση των ναυτικών» διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Και ο προϋπολογισμός του 2017 και ο προϋπολογισμός του 2018 θα κλείσουν χωρίς καμία φορολογική αύξηση των ναυτικών» διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017, ο κ. Τσακαλώτος διευκρίνισε ότι το θέμα των εισφορών των ναυτικών δεν προτάθηκε ποτέ από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά υπήρχε στη λίστα από την πλευρά των θεσμών. Προσέθεσε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό.
Οι ναυτεργάτες βρίσκονται σε απεργία από την περασμένη Παρασκευή και σήμερα αποφάσισαν να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους ώς τα ξημερώματα της Κυριακής.
Για το θέμα έχει προγραμματίσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μόντριτς μίλησε με τον Αμορίμ και μένει στη Μίλαν
- Ιλιάδα ή Οδύσσεια; Το ερώτημα που διχάζει τους λάτρεις του Ομήρου εδώ και 2.500 χρόνια
- Τέσσερις συλλήψεις για τρεις πυρκαγιές από αμέλεια σε Αργολίδα, Καβάλα και Κορινθία
- Έτσι καλωσόρισε τον Πόποβιτς ο Ολυμπιακός (vid)
- Θερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
- Μεξικάνικα ΜΜΕ: «Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Πινέδα»


