Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Arteon 2017: To τρίτο στοιχείο

VW Arteon 2017: To τρίτο στοιχείο

Το Passat CC αποκτά αντικαταστάτη και η VW μια ακόμα πρόταση ικανή να τα βάλει με οποιονδήποτε premium ανταγωνιστή της ευρωπαϊκής αγοράς.

Στο πρόσφατο παρελθόν και πολύ πριν… αυτονομηθεί, το VW CC αποτέλεσε την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στην γκάμα εκδόσεων του Passat. Υιοθετώντας με απόλυτη επιτυχία τις αναλογίες ενός αυθεντικού τετράθυρου coupe, προσέφερε τις απαραίτητες δόσεις πολυτέλειας που εκείνη την εποχή έλλειπαν από τις προτάσεις της γερμανικής φίρμας.

Αυτή η επιτυχία ήταν εκείνη που επέβαλε στη VW τη συνέχιση του project, το οποίο αποκτά πραγματικό όνομα και ξεχωριστή υπόσταση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Arteon θα περάσει πολύ σύντομα στις γραμμές παραγωγής της γερμανικής φίρμας, ισχυρισμός που ενισχύεται από την παρουσία του αυτοκινήτου στον ευρωπαϊκό νότο.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει την καμπυλότητα της οροφής, η οποία για μια ακόμα φορά θα αποτελέσει την αφορμή ώστε το Arteοn να ακολουθήσει ένα πολύ διαφορετικό, σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, μονοπάτι.

Κατά τ’ άλλα τα κινητήρια σύνολα, όπως άλλωστε και το δάπεδο, θα προέλθουν από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του Passat. Μάλιστα από την γκάμα του Arteon δεν θα λείπει το plug-in υβριδικό σύνολο που απαρτίζεται από τον TSI κινητήρα των 1,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024