Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς Μπαρτσελόνα οδεύει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε

Προς Μπαρτσελόνα οδεύει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η απόφαση της Αρμάνι Μιλάνο να παραχωρήσει δανεικό μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Η είδηση γνωστοποιήθηκε αρχικά από δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», με τους νταμπλούχους Ιταλίας να το επιβεβαιώνουν λίγο αργότερα με επίσημη ανακοίνωση τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ιταλικό ειδιησεογραφικό πρακτορείο, «Sport MediaSet», ο παίκτης έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας, με την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα να... κερδίζει τους μνηστήρες στην κούρσα της απόκτησης του Ιταλού.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η απόφαση της Αρμάνι Μιλάνο να παραχωρήσει δανεικό μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Η είδηση γνωστοποιήθηκε αρχικά από δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», με τους νταμπλούχους Ιταλίας να το επιβεβαιώνουν λίγο αργότερα με επίσημη ανακοίνωση τους.

«Σήμερα (5/12) ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε αποφάσισαν από κοινού να ολοκληρώσει ο παίκτης τη χρονιά σε διαφορετικό σύλλογο. Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί να βρει το σωστό μονοπάτι για τις φιλοδοξίες του.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε επιθυμεί να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς του τον κ. Τζιόρτζιο Αρμάνι για τις ευκαιρίες που του έδωσε τα προηγούμενα χρόνια στο πρότζεκτ της ιταλικής ομάδας, τον σύλλογο για τον χρόνο και τις νίκες που γεύτηκαν, αλλά και τους ίδιους τους οπαδούς για την αγάπη που του έδειξαν στη διάρκεια της καριέρας του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο.

Σύμφωνα, πάντως, με την «Gazzetta dello Sport» ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας που θα αγωνίζεται στην Euroleague και στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου θα επιστρέψει στο Μιλάνο για να διαπραγματευτεί το μέλλον του στην Αρμάνι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Ο Τζεντίλε, ο οποίος έχει στη φετινή Euroleague μέσο όρο 10.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ, δεν έχει καταφέρει να… ταιριάξει στις απαιτήσεις του Γιασμίν Ρεπέσα και διανύει μία μέτρια αγωνιστική χρονιά. Ο 24χρονος, όμως, αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του που θα τον βοηθήσει να επανέλθει και να διακριθεί σε ομάδα υψηλού επιπέδου, που αγωνίζεται στην Euroleague.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ιταλικό ειδιησεογραφικό πρακτορείο, «Sport MediaSet», ο παίκτης έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας, με την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα να… κερδίζει τους μνηστήρες στην κούρσα της απόκτησης του Ιταλού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024