Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Αμπου Ντάμπι ο πρωθυπουργός, θα έχει συνάντηση και με Ολάντ

Στο Αμπου Ντάμπι ο πρωθυπουργός, θα έχει συνάντηση και με Ολάντ

Επίσκεψη στο Αμπου Ντάμπι πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την Διάσκεψη για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία. Στη διάρκεια της επίσκεψή του, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση και με τον Φρανσουά Ολάντ.

Επίσκεψη στο Αμπου Ντάμπι πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την Διάσκεψη για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.

Στη διάρκεια της επίσκεψή του, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση και με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με το βλέμμα στη διαπραγμάτευση για την β’ αξιολόγηση και το χρέος, εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

Από σήμερα έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι, επ’ αφορμή της Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.

Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ καθώς και με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν.

Στις 8 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα ώστε να συμμετάσχει στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία αντικείμενο της θα έχει την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί επίσης, διμερής συνάντηση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίουο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024