Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγραψε ιστορία ο 17χρονος Γούντμπερν της Λίβερπουλ

Έγραψε ιστορία ο 17χρονος Γούντμπερν της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έγινε την Τρίτη η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «4» του αγγλικού Λιγκ Καπ. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0 της Λιντς στο «Ανφιλντ» με σκόρερ τον Οριγκί (76') και τον 17χρονο Εντ Γούντμπερν (81'). Ο τελευταίος έγραψε ιστορία, αφού μπήκε στο 67ο λεπτό ως αλλαγή και κατέρριψε το ρεκόρ του Μάικλ Οουεν, ως ο νεότερος παίκτης που σκόραρε με τη φανέλα των «κόκκινων»!

Η Λίβερπουλ έγινε την Τρίτη η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «4» του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0 της Λιντς στο «Ανφιλντ» με σκόρερ τον Οριγκί (76′) και τον 17χρονο Εντ Γούντμπερν (81′). Ο τελευταίος έγραψε ιστορία, αφού μπήκε στο 67ο λεπτό ως αλλαγή και κατέρριψε το ρεκόρ του Μάικλ Οουεν, ως ο νεότερος παίκτης που σκόραρε με τη φανέλα των «κόκκινων»!

Μιλώντας για τον 17χρονο Ουαλό άσο ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε: «Χαίρομαι πολύ για εκείνον. Γνωρίζω πολύ καλά τις ικανότητες του Γούντμπερν και πως πρωταρχικός μου στόχος είναι να βγάλουμε από εκείνον, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά των μικρότερων ομάδων της Λίβερπουλ, το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο Γερμανός κόουτς και κατέληξε:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Ειδικά να κρατήσουμε τα φώτα της δημοσιότητας όσο πιο μακριά γίνεται. Εμείς ξέρουμε πώς να χειριστούμε τις καταστάσεις. Όμως ξέρω πως αν σκοράρει, είναι δύσκολο για εσάς τους δημοσιογράφους να παραμείνετε ψύχραιμοι, αλλά δική μου αποστολή είναι να τον κρατήσω προσγειωμένο».

Μάλιστα λίγο μετά τον αγώνα ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ, Μάικλ Όουεν έδωσε με τον… δικό του τρόπο συγχαρητήρια στον Γούντμπερν.

«Ακόμα ένα ρεκόρ πάρθηκε από εμένα!!! Συγχαρητήρια στον Γούντμπερν που έγινε ο νεότερος σκόρερ για τη Λίβερπουλ σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024