Στην Πάτρα θα βρεθεί αύριο Πέμπτη ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός προκειμένου να επισκεφθεί υγειονομικές δομές της αχαϊκής πρωτεύουσας και να συνομηλίσει με επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

Η περιοδεία του κ. Ξανθού θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί με επίσκεψη στο Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» όπου θα έχει συζήτηση με την διοίκηση, τους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του νοσοκομείου και με τους εργαζόμενους. Αμέσως μετά την συζήτηση, θα επισκεφθεί και θα ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών σε νέα κτιριακή εγκατάσταση του νοσοκομείου.

Στις 12.30το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και θα έχει επαφές με την διοίκηση, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς και με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος και φορείς του Γ. Ν. Ανατολικής Αχαΐας στο Αίγιο.

Στις 17:00 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας θα μεταβεί στο «Καραμανδάνειο» Παιδιατρικό Νοσοκομείο όπου θα συμμετάσχει σε διοικητική σύσκεψη.

Η επίσκεψη του κ. Ξανθού στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί με την συζητήση που θα έχει με τους επιστημονικά υπεύθυνους της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Αγίου Αλεξίου στις 18:00 στις κτιριακές εγκαταστάσεις της δομής.

health.in.gr