Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο The CW κυκλοφόρησε το πρώτο promo για τη νέα σειρά Riverdale, από το σύμπαν των κόμικ «Archie», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου του 2017.

Το επερχόμενο τηλεοπτικό δράμα ακολουθεί τον Άρτσι (Κέι Τζέι Άπα), την Μπέτι, τη Βερόνικα, τον Ρέτζι και όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες του εμβληματικού κόμικ του 1940, οι οποίοι όταν επιστρέψουν στο λύκειο, θα αντιμετωπίσουν μια μυστηριωδη δολοφονία.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Ρομπέρτο Άγκιουρι-Σακάσα (Supergirl, Glee), ο οποίος θα αναλάβει και την εκτελεστική παραγωγή, σε συνεργασία με τον Γκρεγκ Μπερλάντι (Green Lantern, Pan), τη Σάρα Σέτερ (Arrow, The Flash) και τον Τζον Γκόλντγουότερ (Archie Comics).

Το Riverdale, σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς, είναι λίγο πιο σκοτεινό, περίεργο και περίπλοκο από τα κόμικ. Μάλιστα ο Σακάσα είχε δηλώσει στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ότι, μπορεί να δούμε στη σειρά και υπερφυσικά στοιχεία από τα κόμικ «Afterlife with Archie» που περιέχουν αποκάλυψη των ζόμπι. Ενώ παρομοιάζει το Riverdale με το Twin Peaks.

«Η σειρά Twin Peaks είχε αρκετά κωμικά στοιχεία αλλά παρέμενε σοβαρή. Την ίδια ισορροπία προσπαθούμε να πετύχουμε και στο Riverdale» επισημαίνει ο σεναριογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σειρά θα εμφανιστεί και ο δημοφιλής ομοφυλόφιλος χαρακτήρας Κέβιν Κέλερ, ο οποίος θα παίξει «καθοριστικό ρόλο».

entertainment.in.gr