Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Λέξη που δε λες»: η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο...

«Η Λέξη που δε λες»: η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο…

Στο αποψινό επεισόδιο… Η κατάσταση στο σπίτι έχει ξεφύγει και η Ελένη δεν ακούει κανέναν παρά μόνο τον εαυτό της. Ο Γιάννης υποστηρίζει πως ο Παυλής πρέπει να πάει σε ειδικό σχολείο, κάτι το οποίο η Ελένη αρνείται κατηγορηματικά. Η απουσία του Παυλή από τον παιδικό σταθμό γίνεται αισθητή. Η Ελένη μαζεύει όλη την οικογένεια […]

Στο αποψινό επεισόδιο…

Η κατάσταση στο σπίτι έχει ξεφύγει και η Ελένη δεν ακούει κανέναν παρά μόνο τον εαυτό της. Ο Γιάννης υποστηρίζει πως ο Παυλής πρέπει να πάει σε ειδικό σχολείο, κάτι το οποίο η Ελένη αρνείται κατηγορηματικά. Η απουσία του Παυλή από τον παιδικό σταθμό γίνεται αισθητή. Η Ελένη μαζεύει όλη την οικογένεια και τους ανακοινώνει την απόφασή της να οργανωθούν και να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την κατάσταση. Όλοι παγώνουν με την απόφασή της, οι τόνοι γρήγορα ανεβαίνουν και η συζήτηση καταλήγει σε έναν μεγάλο καβγά.

Στο φυτώριο, ο Γιάννης φέρνει σε δύσκολη θέση τον Βασίλη, καθώς τον παρακάμπτει και συνεχίζει να δρα ως αφεντικό. Η Ατσάιο, που έχει γίνει πια απαραίτητη στον Παυλή, ζητά τη βοήθεια της Ελένης σε ένα σημαντικό προσωπικό της ζήτημα. Μέσα σε όλη αυτή την έντονη κατάσταση, η σχέση της Ελένης με τον Γιάννη κλονίζεται.

«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.
Στο ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.

Δείτε όλα τα επεισόδια στο παρακάτω link
http://www.alphatv.gr/shows/ellinikes-seires/ileksipoudeles/webtv/epeisodio-5

entertainment.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024