
Σκύλος σε ρόλο… θετού πατέρα για δύο τιγράκια
Τον ρόλου του θετού... πατέρα ανέλαβε για δύο εγκαταλελειμμένα τιγράκια ένας σκύλος στη βόρεια Γερμανία. Ο Λέον, ένα ημίαιμο πόιντερ έξι ετών, βοηθά την ιδιοκτήτριά του Ζινέτ Βουρμς, επιστάτρια σε ζωολογικό κήπο, να μεγαλώσει τα μόλις ενός μηνός τιγράκια, τον Πιτς και την Περλ, τα οποία πήραν στο σπίτι τους αφού η μητέρα τους τα απέρριψε.
Τον ρόλου του θετού… πατέρα ανέλαβε για δύο εγκαταλελειμμένα τιγράκια ένας σκύλος στη βόρεια Γερμανία.
Ο Λέον, ένα ημίαιμο πόιντερ έξι ετών, βοηθά την ιδιοκτήτριά του Ζινέτ Βουρμς, επιστάτρια σε ζωολογικό κήπο, να μεγαλώσει τα μόλις ενός μηνός τιγράκια, τον Πιτς και την Περλ, τα οποία πήραν στο σπίτι τους αφού η μητέρα τους τα εγκατέλειψε.
«Αυτό που είναι ιδιαίτερο στην περίπτωση του Λέον είναι ότι είναι αρσενικός με τόσο μητρικά ένστικτα που είναι αξιοσημείωτα» δήλωσε η ιδιοκτήτριά του.
Όπως είπε η ίδια, ο Λέον το 2012 είχε βοηθήσει επίσης στην ανατροφή ενός λευκού λιονταριού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ πάντα προτιμούν την ειρήνη μέσω διαλόγου – Για την Κούβα δεν είναι πολύ πιθανό
- Από τον Σι Τζινπίνγκ στη Βαβυλώνα: Τι κρύβει στ’αλήθεια μια χειραψία;
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: Φινάλε στη σεζόν με «6άρα» – Τέσσερα γκολ ο Τσούμπερ (vid)
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν
- Τι είπε ο Κέντρικ Ναν στον Χόρτον-Τάκερ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Με στοίχειωσε» – Το σχόλιο του Άαρον Σπέλινγκ στην Τζόαν Κόλινς για τον ρόλο της στη Δυναστεία


