Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που πρωτοστάτησε στην πρωτοβουλία για την ιστορική επαναπροσέγγιση της Ουάσινγκτον με την Αβάνα, δεν θα παραστεί στην κηδεία του πρώην ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που πρωτοστάτησε στην πρωτοβουλία για την ιστορική επαναπροσέγγιση της Ουάσινγκτον με την Αβάνα, δεν θα παραστεί στην κηδεία του πρώην ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.
«Ούτε ο πρόεδρος (Μπαράκ Ομπάμα) ούτε ο αντιπρόεδρος (Τζο Μπάιντεν)» θα μεταβούν στην Κούβα για την κηδεία του «πατέρα της Κουβανικής Επανάστασης», δήλωσε ο Τζο Έρνεστ, εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.
Ο αξιωματούχος διευκρίνισε ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση στην περίπτωση που μια αμερικανική αντιπροσωπεία μεταβεί στην Κούβα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442