
Νίκη για τους Μπακς με πολύ καλό Αντετοκούνμπο
Οι Μπακς επικράτησαν και στο «Amway Center» του Ορλάντο των Μάτζικ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει σε 31 λεπτά 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ετσι, έφτασαν στην 7η τους νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Οι Μπακς επικράτησαν και στο «Amway Center» του Ορλάντο των Μάτζικ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει σε 31 λεπτά 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ετσι, έφτασαν στην 7η τους νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ οι Πέισερς έδειξαν πως μπορούν και χωρίς τον Πολ Τζορτζ, συντρίβοντας με 91-70 τους Κλίπερς που συμπλήρωσαν δύο σερί ήττες για πρώτη φορά φέτος. Ο Γκλεν Ρόμπινσον και ο Μάιλς Τέρνερ είχαν από 17 πόντους.
Με τον Τζέιμς Χάρντεν σε τρομερή φόρμα οι Ρόκετς πέρασαν νικηφόρα από το Πόρτλαντ, 130-114 απέναντι στους Μπλέιζερς. Ο σταρ του Χιούστον είχε 38 πόντους και 10 ασίστ.
Tα αποτελέσματα:
Σίξερς-Καβαλίερς 108-112
Σανς-Νάγκετς 114-120
Νετς-Κινγκς 105-122
Πέισερς-Κλίπερς 91-70
Μάτζικ-Μπακς 96-104
Μάβερικς-Πέλικανς 91-81
Μπλέιζερς-Ρόκετς 114-130
Λέικερς-Χοκς 109-94
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμία… κουβέντα με Παναθηναϊκό η Ρεάλ για τον Καμπάτσο – «Μένει στη Μαδρίτη»
- Στην παγωμένη Εδέμ της Celia Kritharioti η αθωότητα κι ο πειρασμός συνυπάρχουν
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
