Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μη χάσετε στην TV Δευτέρα και Τρίτη

Μη χάσετε στην TV Δευτέρα και Τρίτη

Για τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου επιλέξαμε και σας προτείνουμε: ΔΕΥΤΕΡΑ 22:30 Πατέρας και Γιος – ΕΡΤ2 Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κορέεντα Παίζουν: Μασαχάρου Φουκουγιάμα, Ματσίκο Όνο, Κέιτα Νινομίγια, Γιόκο Μάκι, Λίλι Φράνκι, Ρίρι Φουράνκου Διάρκεια: 121΄ Δράμα, παραγωγής Ιαπωνίας 2013 Τρυφερή συγκινητική ιστορία, γύρω από δύο οικογένειες οι οποίες προσπαθούν να διαχειριστούν το […]

Για τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου επιλέξαμε και σας προτείνουμε:

ΔΕΥΤΕΡΑ

22:30 Πατέρας και Γιος – ΕΡΤ2
Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κορέεντα
Παίζουν: Μασαχάρου Φουκουγιάμα, Ματσίκο Όνο, Κέιτα Νινομίγια, Γιόκο Μάκι, Λίλι Φράνκι, Ρίρι Φουράνκου
Διάρκεια: 121΄

Δράμα, παραγωγής Ιαπωνίας 2013
Τρυφερή συγκινητική ιστορία, γύρω από δύο οικογένειες οι οποίες προσπαθούν να διαχειριστούν το γεγονός, πως ύστερα από έξι χρόνια μαθαίνουν ότι τα παιδιά τους είχαν δοθεί σε λάθος οικογένειες.

Ο επιτυχημένος αρχιτέκτονας Ριότα Νινομίγια έχει εργαστεί σκληρά όλη του τη ζωή και πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει. Ώσπου μία μέρα η αυτός και η γυναίκα του δέχονται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από το νοσοκομείο. Ο 6χρονος γιος τους, Κεϊτά, δεν είναι δικός τους. Το νοσοκομείο τους έδωσε λάθος μωρό. Ο Ριότα πρέπει να πάρει μία απόφαση ζωής, αν θα επιλέξει το παιδί που μεγάλωσε ή το φυσικό του παιδί. Επιπλέον, όταν θα έρθει σε επαφή με την οικογένεια που μεγάλωσε το βιολογικό του παιδί, θα αρχίσει να αμφισβητεί και το ρόλο του ως πατέρα…

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο της Οικουμενικής Επιτροπής και Ειδική Μνεία στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013, καθώς και το Βραβείο Κοινού σε πολλά διεθνή φεστιβάλ (Σαν Σεμπαστιάν, Σάο Πάολο, Βανκούβερ).

03:30 ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – ΣΚΑΪ
Σκηνοθεσία:
Τζέιμς Γκρίφιθς
Παίζουν:
Νικ Φροστ, Κρις Ο’ Ντάουντ, Ρασίντα Τζόουνς

Κάτω από τη χαμηλή αυτοπεποίθηση του στρουμπουλού Bruce Garrett, κρύβεται η παθιασμένη καρδιά ενός βασιλιά της salsa. Μια γυναίκα θα αναζωπυρώσει τη φωτιά… Ο Bruce έχει χάσει τη φόρμα του, την πίστη του στην αγάπη και την όρεξη για ζωή και χορό, το εφηβικό του πάθος. Χρειάζεται να εμφανιστεί η Julia, μια όμορφη, αστεία Αμερικανίδα για να επανεξετάσει τη βαρετή του ύπαρξη. Μόνο που πρόκειται για άπιαστο όνειρο και επιπλέον τη διεκδικεί ο αρρενωπός συνάδελφος του Drew, γεγονός που σπρώχνει τον Bruce στο να παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια. Αρκεί η βοήθεια της πιστής αδελφής του και του θεότρελου φίλου του για να ζωντανέψει το χορευτικό τέρας μέσα του και να ζήσει έναν κουβανέζικο έρωτα;… ξημερώματα Τρίτης 29/11.

ΤΡΙΤΗ

21:50 «Fish’n Chips» – ΕΡΤ2
Σκηνοθεσία-σενάριο: Ηλίας Δημητρίου
Παίζουν: Μάριος Ιωάννου, Μαρλένε Καμίνσκι (Marlene Kaminsky), Αν Μαρί Ο’ Σάλιβαν (Anne – Μarie O’ Sullivan), Διομήδης Κουφτερός, Άλκηστις Παυλίδου, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Ανδρέας Φυλακτού, Στέφανι Νεοφύτου

Δραματική κομεντί, ελληνικής παραγωγής, 2011

Όταν η ιδέα της πατρίδας γκρεμίζεται και η ταυτότητα αρχίζει να κλονίζεται…
Ο Άντι, ένας Κύπριος μετανάστης που έχει περάσει όλη του τη ζωή τηγανίζοντας «Fish and chips» στο Λονδίνο, αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αλλά πολύ σύντομα αυτό μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς ο Άντι έχει ξεχάσει κάτι πολύ βασικό: η Κύπρος δεν είναι Λονδίνο… και ο κόσμος δεν τρώει «Fish and chips». Η επιστροφή του δεν είναι όπως την περίμενε, ο Άντι ακροβατεί ανάμεσα σε δύο πατρίδες και αρχίζει να αναζητεί την ταυτότητά του.

Ο Ηλίας Δημητρίου για αυτήν την ταινία τιμήθηκε με το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και ταξίδεψε μαζί της στα Φεστιβάλ του κόσμου (Μόντρεαλ, Τορόντο, Μονπελιέ, Βαρκελώνη, Σόφια, Λονδίνο, Βανκούβερ, Αλγερία, Βηρυττό, Τάλιν, Χαϊλδεβέργη κ.ά.).



22.00 THE HANGOVER – STAR

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς
Πρωταγωνιστές: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζάστιν Μπάρθα, Χέδερ Γκράχαμ

Για άλλη μια φορά μπορείτε να χαλαρώσετε στον καναπέ σας απολαμβάνοντας τις ασυνήθιστες περιπέτειες μιας παρέας τεσσάρων ανδρών που καθιερώθηκαν ως παρέα με το The Hangover. Στην πρώτη ταινία της επιτυχημένης σειράς ταινιών Hangover, o Νταγκ, δυο μέρες πριν παντρευτεί, πηγαίνει στο Λας Βέγκας, μαζί με τρεις θεότρελους φίλους του, για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Την επόμενη μέρα, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους… δεν θυμάται τίποτα! Τα στοιχεία, που έχουν στη διάθεση τους σχετικά με το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ, είναι μάλλον ασύνδετα: μια τίγρης στο μπάνιο τους, ένα μωρό 6 μηνών στη ντουλάπα τους, ένα δόντι σπασμένο. Και το σημαντικότερο; Ο γαμπρός είναι άφαντος!




Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης εδώ

entertainment.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024