Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Supra 2018: Σε γκρο πλαν

Toyota Supra 2018: Σε γκρο πλαν

Το sportscar της Toyota, δίνει τα διαπιστευτήριά του από τα πεδία δοκιμών με λιγότερο καμουφλάζ, εν όψει της άφιξής του στα τέλη του 2017.

Το νέο coupe sportscar της Toyota δίνει το στίγμα του, για ακόμα μια φορά από τα πεδία δοκιμών με λιγότερο καμουφλάζ αποκαλύπτοντας περισσότερα για την αισθητική του αλλά και δίνοντας μια ευκαιρία εντοπισμού των σχεδιαστικών διαφορών του με το αντίστοιχο sportscar της BMW, Z5 Roadster με το οποίο συνεξελλίσεται στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ιαπωνικό sportscar δείχνει μικρότερο σε σχέση με το βαυαρικό roadster, διαθέτοντας πιο κοντούς προβόλους στο πίσω τμήμα και ένα πιο έντονο τόξο οροφής, ενώ στην όψη του κυριαρχούν οι ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα και ένα μοτίβο που προδίδει επιρροές από το FT1 Concept το οποίο η Toyota είχε παρουσιάσει το 2014.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει επίσης μια μικρή σταθερή αεροδυναμική πτέρυγα και ένα σύστημα εξαγωγής με δύο απολήξεις που παραπέμπει στο GT 86.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από το μακρύ καπό του ιαπωνικού καπό αναμένεται να φιλοξενηθεί ένας εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης δια χειρός, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία ενός υβριδικού συνόλου το οποίο θα αξιοποιεί την πλούσια τεχνογνωσία των Ιαπώνων.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τη «σύνθεση» του παραπάνω υβριδικού συνόλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνδυάζει ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων της BMW με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, τοποθετημένα ένα σε κάθε άξονα, προσφέροντας συνδυαστική ισχύ που θα ξεπερνά τους 350 ίππους.

Όπως και να έχει με τα μηχανικά σύνολα, σύμφωνα με πληροφορίες την κατασκευή τόσο του ιαπωνικού όσο και του βαυαρικού μοντέλου θα αναλάβει η Magna Steyr στην Αυστρία, ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει από το 2018.

AUTOMEDIA

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024