
Πρόβλημα με Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό, δύσκολα με Πανιώνιο
Με δύο προβλήματα και όχι με ένα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από το Άμστερνταμ. Το πρώτο ήταν δεδομένο κι αφορά στον Κρίστοφερ Σάμπα, ο οποίος στη διάρκεια του αγώνα με τον Άγιαξ υπέστη θλάση στο δικέφαλο και, μάλιστα, αντικαταστάθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι. Το δεύτερο και μη αναμενόμενο ήταν αυτό με τον Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία, γεγονός που καθιστά δύσκολη, αν όχι απίθανη, τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο.
Με δύο προβλήματα και όχι με ένα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από το Άμστερνταμ. Το πρώτο ήταν δεδομένο κι αφορά στον Κρίστοφερ Σάμπα, ο οποίος στη διάρκεια του αγώνα με τον Άγιαξ υπέστη θλάση στο δικέφαλο και, μάλιστα, αντικαταστάθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι.
Το δεύτερο και μη αναμενόμενο ήταν αυτό με τον Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία, γεγονός που καθιστά δύσκολη, αν όχι απίθανη, τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο.
Αν συνυπολογιστούν και τα προβλήματα με τους Λέτο και Εμποκού, τότε γίνεται αντιληπτό ότι τα ζητήματα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι αρκετά ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών





