Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ΑΜΚ κατά 15 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι Αγγελόπουλοι

Σε ΑΜΚ κατά 15 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι Αγγελόπουλοι

Από τις 28 Σεπτεμβρίου όταν έλαβε χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είδε την Πέμπτη (24/11) το φως της δημοσιότητας η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 15 εκατ. ευρώ. Οι ιδιοκτήτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε καιρούς οικονομικής ύφεσης στην Ελλάδα, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία στα έσοδα και έξοδα της ΚΑΕ.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου όταν έλαβε χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είδε την Πέμπτη (24/11) το φως της δημοσιότητας η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 15 εκατ. ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε καιρούς οικονομικής ύφεσης στην Ελλάδα, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία στα έσοδα και έξοδα της ΚΑΕ.

Πλέον, το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέρχεται σε 52.089.300,00 ευρώ, με ισάριθμες ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστης. Το ποσό που έχουν διαθέσει οι αδελφοί Αγγελόπουλοι από την ημέρα που ανέλαβαν τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέρχεται στα 175 εκατ. ευρώ.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ (19:45) για την 9η αγωνιστική της Euroleague, διέρρευσε η κίνηση αυτή των αδελφών Αγγελόπουλων που είχαν επιλέξει να μην τη… διατυμπανίσουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024