Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στην εγχώρια παράνομη αγορά διακινούσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες αλβανικές Αρχές.

Bραδινές ώρες της Δευτέρας, συνελήφθησαν πέντε άτομα, και συγκεκριμένα δύο Έλληνες, ηλικίας 42 και 81 ετών, και τρεις Αλβανοί, 24, 26 και 33 ετών, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Ειδικότερα, στη διάρκεια επιχείρησης, συνελήφθησαν στον Πειραιά οι τρεις Αλβανοί, την ώρα που πωλούσαν χασίς στον 42χρονο Έλληνα, που επίσης συνελήφθη επιτόπου. Στο Πέραμα συνελήφθη και ο 81χρονος, καθώς είχε κρύψει στο σπίτι του ποσότητες χασίς που προηγουμένως είχε προμηθευτεί από τους τρεις Αλβανούς.

Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν και οι λοιποί χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστο χασίς βάρους 85 κιλών και 360 γραμμαρίων, 1 κιλό και 30 γραμμάρια ηρωίνης, κοκαΐνη βάρους 247,3 γραμμαρίων, 2.100 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, επτά κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα.

Με δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ