
Ποδηλατική εξόρμηση στο Θησείο την Κυριακή
Ποδηλατική εξόρμηση στο Θησείο διοργανώνει αύριο, Κυριακή, ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο της δράσης «Πόλεις για Ποδήλατο». Στόχος είναι η ένταξη της καθημερινής χρήσης ποδηλάτου στις γειτονιές της Αθήνας, εκεί όπου ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι χαμηλότερος, όπως και οι ταχύτητες των οχημάτων.
Ποδηλατική εξόρμηση στο Θησείο διοργανώνει αύριο, Κυριακή, ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο της δράσης«Πόλεις για Ποδήλατο».
Η εκκίνηση θα γίνει στις10.30το πρωί, από τη γωνία Πειραιώς και Θεσσαλονίκης.
Στόχος είναι η ένταξη της καθημερινής χρήσης ποδηλάτου στις γειτονιές της Αθήνας, εκεί όπου ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι χαμηλότερος, όπως και οι ταχύτητες των οχημάτων.
Όταν κάποιος κινείται σε επίπεδο γειτονιάς προκειμένου να πάει για τα καθημερινά ψώνια του, για καφέ ή στο γυμναστήριο, οι αποστάσεις που καλείται να καλύψει είναι συνήθως από 500 μέτρα έως 2 χιλιόμετρα.
Αποστάσεις δηλαδή, που είναι εύκολο, πρακτικό και λογικό να τις κάνει με το ποδήλατο. Αρκεί να το εντάξει στις επιλογές του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!


