Το in.gr και το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ταινίες του αφιερώματος στον Νίκο Παναγιωτόπουλο που διοργανώνει το Πανόραμα.

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες, ο Ν.Παναγιωτόπουλος είχε υπογράψει ταινίες όπως «Τα Χρώματα της Ίριδος», «Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας», «Αυτή η Νύχτα Μένει», «Εργένης» και άλλες.

Το in.gr προσφέρει διπλές προσκλήσεις για τις ταινίες του Ν. Παναγιωτόπουλου Αθήνα – Κωνσταντινούπολη (κινηματογράφος Ααβόρα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, 18:00), Η Γυναίκα που Έβλεπε τα Όνειρα (κινηματογράφος Ααβόρα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, 18:00).

Συμπληρώστε τη φόρμα δηλώνοντας για ποια ταινία επιθυμείτε να κερδίσετε πρόσκληση. Οι νικητές των προσκλήσεων θα ενημερώνονται με e-mail το πρωί της ημέρας προβολής της ταινίας.

Περισσότερα για τις ταινίες:


Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

Ελλάδα, 2008
Σκην.: Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σεν.: Νίκος Παναγιωτόπουλος. Φωτ.: Άρης Σταύρου. Μοντ.: Γιώργος Τριανταφύλλου. Μουσ.: Σταμάτης Κραουνάκης. Ηθ.: Λευτέρης Βογιατζής, Αλεξία Καλτσίκη, Δημήτρης Πουλικάκος

Ένας ώριμος άνδρας μετά το διαζύγιο, είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης, και ξεκινά ένα οδικόταξίδι χωρίς πραγματικό σκοπό. Πρώτος και τελικός του προορισμός είναι η Θεσσαλονίκη.

Η Γυναίκα που Έβλεπε τα Όνειρα

Ελλάδα, 1987
Σκην.: Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σεν.: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Βακαλόπουλος. Φωτ./Cin.: Άρης Σταύρου. Μοντ.: Ανδρέας Ανδρεαδάκης. Μουσ.: Χάρης Ξανθουδάκης. Ηθ.:Μυρτώ Παράσχη, Γιάννης Μπέζος

Η Άννα είναι μια γυναίκα που βλέπει διαρκώς όνειρα και τα διηγείται στον άνδρα της, τον Αχιλλέα, έναν εργασιομανή δικηγόρο, ο οποίος δεν δίνει και πολύ σημασία σε αυτά. Όταν η αφήγησητων ονείρων θα πάψει να αποτελεί την έστω στοιχειώδη αλλά και κάπως ουσιαστική επικοινωνίακαι επαφή για το ζευγάρι, η Άννα θα αναζητήσει αλλού διέξοδο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ