Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλική νίκη του ΠΑΟ με επιστροφή Τελάντερ, ήττα για την ΑΕΚ, «3άρα» ο ΠΑΟΚ

Φιλική νίκη του ΠΑΟ με επιστροφή Τελάντερ, ήττα για την ΑΕΚ, «3άρα» ο ΠΑΟΚ

Άνετη νίκη με 4-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός επί της Καλλιθέας σε φιλικό αγώνα που έγινε στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» στο Κορωπί. Δύο τέρματα πέτυχε ο Αργεντινός Ρινάλντι και από ένα οι Βιγιαφάνιες και Πίσπας. Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ, σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό.

Άνετη νίκη με 4-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός επί της Καλλιθέας σε φιλικό αγώνα που έγινε στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» στο Κορωπί. Δύο τέρματα πέτυχε ο Αργεντινός Ρινάλντι και από ένα οι Βιγιαφάνιες και Πίσπας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συπεράσματα για την ομάδα του με την ευκαιρία διακοπής του πρωταθλήματος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Το ευχάριστο για το Ιταλό τεχνικό ήταν η επιστροφή μετά από 7 μήνες του Ράσμους Τελάντερ, τον οποίο έριξε στο αγώνα στο Β΄ ημίχρονο, έχοντας αφήσει πίσω, όπως όλα δείχνουν, τον σοβαρό τραυματισμό στο πέλμα του ποδιού του.

Ήττα για την ΑΕΚ από τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ, σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικές 11άδες στα δύα ημίχρονα και οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που επικράτησαν, χάρη στο γκολ του Τόνσο στο 7ο λεπτό, μετά από λάθος αντίδραση του Ανέστη. Το ματς ήταν μέτριο με τον Ατρόμητο να έχει και δοκάρι με τον Γκουγκούδη στο 75′.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Αραβίδης, Αλμέιδα.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπάρκας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίας, Γιούσης, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Ζόριτς, Πλατέλλας, Πέκχαρτ.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπιτόλο, Μπαγκά, Μπρίτο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τονσό, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Λαζαρίδης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Θεοδωρακάκης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπαστάκος, Νάτσσος, Λημνιός, Γκουγκούδης, Γροντής, Τσατσόπουλος.

Τριάρα ο ΠΑΟΚ

Σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό χάρις σε γκολ που σημείωσαν ο Δημήτρης Πέλκας με κεφαλιά στο 31′ μετά από σέντρα του Μάτος και στο 54′, ο Περέϊρα με υποδειγματικό τρόπο και στο 68′ με πλασέ του Τιάμ μετά από υποδειγματικό γύρισμα του Κίτσιου.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε στα μέσα του ημιχρόνου την αγωνιστική του ταυτότητα και την «χημεία» του αφού έπαιξε με ασύνηθες σχήμα που συνέθεσαν πρόσωπα βασικών και αναπληρωματικών.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου είχε ήδη προηγηθεί και αυτό ανάγκασε τους γηπεδούχους στην επανάληψη να βγουν επιθετικά για την ισοφάριση, γεγονός που οι Θεσσαλονικείς το εκμεταλλεύτηκαν και στην επανάληψη σημείωσαν άλλα δυο τέρματα.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τσούτσης, Κουλούρης, Τζαβέλλας, Κάνιας.

Πανσερραϊκός:: Μέλκας (46΄ Ντουπρέ), Κάκκο (72′ Τάντιτς), Βοσκόπουλος, Καψάλης (64′ Παπατζίκος), Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσούτσης (56′ Τσομαχασβίλι), Λάντο (46′ Παναγιωτίδης), Χατζηδημητρίου, Μαφούτα.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Γιαννούλης (61′ Πούγγουρας), Τζαβέλλας (61′ Μαλεζάς), Βαρέλα (61′ Τιάμ), Μάτος (61΄ Κίτσιου) Κάνιας (46′ Σάκχοφ), Τσίμιροτ (61′ Χαρίσης), Πέλκας (46΄Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (61′ Μυστακίδης), Κάμπος (61′ Κοροβέσης), Κουλούρης (46′ Περέϊρα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024