
Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Νίκαια
Πληροφορίες για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη στην περιοχή της Νίκαιας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμού οδηγού μοτοσικλέτας αναζητά η Τροχαία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και απομακρύνθηκε με το όχημά του, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Θηβών.
Πληροφορίες για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη στην περιοχή της Νίκαιας και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμού οδηγού μοτοσικλέτας αναζητά η Τροχαία.
Συγκεκριμένα το τροχαίο συνέβη μεταξύ των ωρών 20:00-21:00, στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Κερασούντος στη Νίκαια, με εμπλεκόμενο ένα αυτοκίνητο μάρκας OPEL χρώματος ασημί, τύπου station-wagon και μία μοτοσικλέτα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και απομακρύνθηκε με το όχημά του, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Θηβών.
Οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού του 28χρονου τραυματία, ο οποίος φέρει επίσης δύο συντριπτικά κατάγματα στους ώμους.
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του ως ατυχήματος να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού στα τηλέφωνα 210-4949713 και 210-4949715.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»
