Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν βλέπω κανέναν λόγο να φύγει, λέει η Φ.Γεννηματά για τον Ευ.Βενιζέλο

Δεν βλέπω κανέναν λόγο να φύγει, λέει η Φ.Γεννηματά για τον Ευ.Βενιζέλο

«Αυτόνομη Πορεία, Εθνική Γραμμή και Εθνική Συνεννόηση». Αυτό το τρίπτυχο πολιτικής πορείας του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανέλαβε η Φώφη Γεννηματά. «Δεν βλέπω κανέναν λόγο να φύγει γιατί πιστεύω ότι αποδέχεται την πορεία της αυτονομίας, της συνεννόησης και της εθνικής γραμμής» είπε σχετικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Αυτόνομη Πορεία, Εθνική Γραμμή και Εθνική Συνεννόηση». Αυτό το τρίπτυχο πολιτικής πορείας του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανέλαβε η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

«Αυτό που με εξόργισε το προηγούμενο διάστημα ήταν η προσπάθεια να φανεί ότι η στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στηρίζεται σε μια ‘πολιτική συναλλαγή’. Είναι πέρα από τις αρχές μου, πέρα από τις αξίες μου, πέρα από τον τρόπο που πολιτεύομαι εδώ και 16 χρόνια. Όσο κι αν μας πιέζουν, όσο κι αν μας χτυπούν θα μείνουμε σταθεροί σε αυτή τη συλλογική μας απόφαση» τόνισε.

Ειδική αναφορά έκανε στα σενάρια περί διαγραφής του Ευάγγελου Βενιζέλου τονίζοντας ότι είναι στο ΠΑΣΟΚ, έχει τιμηθεί από το ΠΑΣΟΚ.

«Μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις – στηρίζω άλλωστε την πολυφωνία μέσα στον χώρο και τη Δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων. Είμαστε σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή που πρέπει πια όλοι να σεβόμαστε και να στηρίζουμε στον δημόσιο λόγο μας τις συλλογικές αποφάσεις. Τα κόμματα προχωρούν μέσα από αποφάσεις της πλειοψηφίας. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να φύγει γιατί πιστεύω ότι αποδέχεται την πορεία της αυτονομίας, της συνεννόησης και της εθνικής γραμμής.»

Σχετικά με τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου είπε ότι «αν αποδέχεται το πλαίσιο το οποίο έχουμε θέσει, έχουν προσκληθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό να συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Κατηγόρησε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ πως μαζί από το 2010 περπάτησαν το δρόμο μνημόνιο – αντιμνημόνιο και η χώρα δεν σηκώνει κεφάλι και επέμεινε στη πρότασή της για τη συγκρότηση κυβέρνησης Εθνικής συνεννόησης και ευθύνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024