
Φεύγει από την Βικτόρια Πλζεν ο Κάτσε, άγνωστο το μέλλον του
Ο Εργκους Κάτσε δεν... στέριωσε στην Βικτόρια Πλζεν και τον επόμενο μήνα φεύγει από την Τσεχία. Για την εξέλιξη αυτή μίλησαν ο τεχνικός της Βικτόρια Πλζεν, Ρόμαν Πίβαρνικ, και ο Λούμπος Μίχελ από την πλευρά του ΠΑΟΚ.
Ο Εργκους Κάτσε δεν… στέριωσε στην Βικτόρια Πλζεν και τον επόμενο μήνα φεύγει από την Τσεχία. Για την εξέλιξη αυτή μίλησαν ο τεχνικός της Βικτόρια Πλζεν, Ρόμαν Πίβαρνικ, και ο Λούμπος Μίχελ από την πλευρά του ΠΑΟΚ.
Είναι άγνωστη η τύχη του και η ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει. Ο Βλάνταν Ιβιτς δεν τον θέλει στην ομάδα, όπως άλλωστε είχε αποφασίσει και το περασμένο καλοκαίρι, και πλέον ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης θα αναζητήσουν λύσεις για το αδιέξοδο στην καριέρα του Αλβανού ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, ο Κάτσε δεν βρίσκεται και στις επιλογές του Ιταλού ομοσπονδιακού προπονητή της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα δυσκολότερη η συγκυρία για τον διεθνή μέσο. Έτσι, το ζητούμενο είναι που θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής και σε ποιά χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
