Ο Σάντος υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς στα «Globe Soccer Awards»
Ο Φερνάντο Σάντος είναι μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου προπονητή, αντίστοιχα, στα Globe Soccer Awards, που θα δοθούν στο Ντουμπάι σε μια τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκέμβρη.
Ο Φερνάντο Σάντος είναι μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου προπονητή, αντίστοιχα, στα Globe Soccer Awards, που θα δοθούν στο Ντουμπάι σε μια τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκέμβρη.
Εκτός από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πορτογαλίας, το βραβείο διεκδικούν επίσης ο Ζινεντίν Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ουνάι Εμερι (Παρί Σ.Ζ), Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους) και Κλαούντιο Ρανιέρι (Λέστερ).
Για το αντίστοιχο βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή υποψήφιοι είναι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Γκονσάλο Ιγκουαίν (Γιουβέντους) και Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.