
Έτοιμος για το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά επανήλθε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Ο Καρίμ Μπενζεμά επανήλθε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε εκτός προπονήσεων από τις αρχές Νοεμβρίου εξαιτίας ενοχλήσεων στο ισχίο, ενώ τον βοήθησε στη γρήγορη αποθεραπεία το γεγονός ότι δεν καλείται πλέον στην εθνική ομάδα της χώρας του.
Η επιστροφή του είναι ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς έχει ήδη χάσει για 30 ημέρες ακόμη έναν επιθετικό του, τον 23χρονο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελπιδοφόρος: Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)
- Συναγερμός στην Μάνδρα με άντρα που απειλεί να πέσει από ταράτσα – Κρατά δρεπάνι και μαχαίρι
- Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Champions League: «Τι υπέροχη στιγμή για το άθλημα μας» (pic, vid)
- Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ
- Λίβανος: Ισραηλινή επιδρομή σε νοσοκομείο με 13 τραυματίες




