Στις 8 Δεκεμβρίου το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου
Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζοντας τον θεσμικό του ρόλο διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου.
Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζοντας τον θεσμικό του ρόλο διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2016, στο MAROUSI PLAZA, (Φραγκοκκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι).
Το συνέδριο, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, απευθύνεται σε Νομικούς του κλάδου και θα καλύψει διάφορες θεματικές ενότητες, όπως: Τιμολόγηση, Ανταγωνιστική δραστηριότητα, Προστασία δεδομένων-Κλινικές μελέτες και Νέες τάσεις.
Ο ΣΦΕΕ εκπροσωπεί έναν από τους πιο καινοτόμους, παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της εθνικής οικονομίας, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 95% της αγοράς φαρμάκου που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Από την ίδρυσή του το 1982 εργάζεται για την προώθηση θέσεων που προάγουν το κοινό συμφέρον των ασθενών, των φαρμακευτικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. Είναι κεντρικός ο ρόλος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων σε ότι αφορά την κατάκτηση ενός υψηλού επιπέδου δημόσιας υγείας και τη διαμόρφωση συνθηκών κοινωνικής και οικονομικής προόδου.
Για το πρόγραμμα του συνεδρίου και τη φόρμα εγγραφής, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.sfee.gr/1o-sinedrio-farmakeftikou-dikeou/
Συστήνεται η έγκαιρη συμμετοχή, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
health.in.gr
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442