
Δείτε τι συζητήσαμε live με τον Νικόλαο Παπάνα για τον Διαβήτη
Το in.gr καινοτομώντας για μια ακόμη φορά στην ενημέρωση για θέματα υγείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), έφερε τους ειδικούς πιο κοντά στο κοινό, σε μια ζωντανή συζήτηση για τη νόσο.
Το in.gr καινοτομώντας για μια ακόμη φορά στην ενημέρωση για θέματα υγείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), έφερε τους ειδικούς πιο κοντά στο κοινό.
Ακολουθεί η συζήτηση (σε περιορισμένο πλαίσιο με δικό του scrollbar, και με αντίστροφη σειρά από το τέλος προς την αρχή):
Το Live Chat πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, 15:30 – 16.30 μ.μ., με προσκεκλημένο τον κ. Νικόλαο Παπάνα, Πρόεδρο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας – Σακχαρώδους Διαβήτη, υπεύθυνο του Διαβητολογικού Κέντρου της Β’ Παθολογικής Κλινικής του «Δημοκρίτειου» Πανεπιστημίου Θράκης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο κ. Παπάνας ήταν στη διάθεση του κοινού και απάντησε σε ερωτήσεις, άκουσε την άποψη των συμμετεχόντων και ενθάρρυνε τη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου με στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από σημαντικές πτυχές του διαβήτη.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στη διάγνωση του διαβήτη και τα βασικά συμπτώματα, την παρακολούθηση και τον έλεγχο της νόσου, καθώς και την καθημερινότητα του ατόμου που ζει με διαβήτη που βιώνει την επίδραση της νόσου στην κοινωνική, προσωπική και επαγγελματική του ζωή.
To Live Chat πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Sanofi.
health.in.gr
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Καιρός: Ζέστη και άνοδος της θερμοκρασίας με 34άρια από Δευτέρα
- Το «νησί του Τραμπ», ο πράσινος παράδεισος της Αλβανίας και το SOS της ελληνικής μειονότητας
- Η ακραία ζέστη βλάπτει σοβαρά και την οικονομία – Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα
- Ιράν: Διαψεύδονται οι φήμες ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Μασούντ Πεζεσκιάν
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις


