Σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη
Σε σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν στελέχους της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.
Σε σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν στελέχους της ΝΔΘάνος Πλεύρης.
Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνων «Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη.»
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλεύρης εισήχθη στη ΜΕΘ του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με εικόνα σήψης εξαιτίας χειρουργικής επέμβασης που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα στο γόνατο σε δημόσιο νοσοκομείο.
Χθες Δευτέρα, υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθεκτική λοίμωξη, και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Μαίρη Μπιμπή
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).