Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η ζωή μου, η υγεία μου»: νέα εκπομπή στην ΕΡΤ1

«Η ζωή μου, η υγεία μου»: νέα εκπομπή στην ΕΡΤ1

Η νέα καθημερινή εκπομπή για την υγεία που ξεκινά στην ΕΡΤ1 έχει τίτλο«Η ζωή μου, η υγεία μου» και την παρουσιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Η εκπομπή -που έχει σκοπό να γίνει ο καθημερινός μας «σύμβουλος» σε θέματα υγείας και καλής ζωής- έγκυρα, απλά, σύντομα και ανθρώπινα προσεγγίζει καθημερινά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, αναζητώντας τις […]

Η νέα καθημερινή εκπομπή για την υγεία που ξεκινά στην ΕΡΤ1 έχει τίτλο«Η ζωή μου, η υγεία μου» και την παρουσιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η εκπομπή -που έχει σκοπό να γίνει ο καθημερινός μας «σύμβουλος» σε θέματα υγείας και καλής ζωής- έγκυρα, απλά, σύντομα και ανθρώπινα προσεγγίζει καθημερινά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, αναζητώντας τις λύσεις τους.

Πρωταγωνιστής είναι κάθε φορά ένας άνθρωπος, ο οποίος ζει ανάμεσά μας. Μέσα από την ιστορία του και τη γνώση των επιστημόνων, οι τηλεθεατές γίνονται δέκτες όλων των νεότερων πληροφοριών που αφορούν μικρά και μεγάλα ζητήματα υγείας.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η εκπομπή, η οποία έχει σύγχρονη οπτικοποίηση, είναι η έρευνα, η πρόληψη και η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, η διατροφή, η ψυχολογία, θέματα που αφορούν το παιδί, την ευεξία, τις εναλλακτικές μεθόδους.

Στην πρώτη εβδομάδα μαθαίνουμε για το επικίνδυνο λίπος στο σώμα μας, τους φαινομενικά αθώους ιούς που όμως απειλούν τη ζωή μας, τα σημάδια του διαβήτη και της υπέρτασης, την κατάχρηση φαρμάκων για να αισθανθούμε καλύτερα και τις «μόδες» που κατά καιρούς εμφανίζονται στη διατροφή μας.

Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης.
Αρχισυνταξία: Δήμητρα Τζούβελη.
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ηρώ Παππά.
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος.
Διεύθυνση παραγωγής: Νεκταρία Δρακουλάκη.

Από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και κάθε μέρα, στις 17:30

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024