
Βούτσης: Μέσα σε λίγους μήνες ο διαγωνισμός για τις άδειες
Μετά τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ζητούμενο είναι «τάχιστα, σε μερικούς λίγους μήνες» να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Μετά τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ζητούμενο είναι «τάχιστα, σε μερικούς λίγους μήνες» να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Αναφορικά με τον αριθμό των αδειών, ο ίδιος λέει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «δεν νοείται να ξεχειλώσει», και επικαλείται το τοπίο της αγοράς μεσούσης της κρίσης.
Ο κ. Βούτσης απαντά και στις αιτιάσεις που δέχεται η κυβέρνηση για άτακτη υποχώρηση, επισημαίνοντας τη θεσμική υποχρέωση της Πολιτείας και, παραλλήλως, χαιρετίζει τη θετική στάση κομμάτων, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
Αντιθέτως επικρίνει τη Νέα Δημοκρατία για τη νοοτροπία που επέδειξε στο θέμα, ωστόσο, λέει «ας κοιτάξουμε το από εδώ και μπρος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρωινό γεύμα
- Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό την Κυριακή, με βοριάδες, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες – Πού θα πέσει χιόνι
- Ίπσουιτς: Ανέβηκε στην Premier League και θα πληρώσει πάνω από εννέα εκατομμύρια για πρώην φορ του ΠΑΟΚ
- Πώς λειτουργεί η φάμπρικα με τα πέτσινα πτυχία
- Πώς ο Banksy «φύτεψε» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά το νέο του άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου;
- Τι είναι το stack dating και πως επηρεάζει τα ραντεβού;


