
Τσίπρας: Η Αριστερά προέρχεται από τον λαό, γι’ αυτό και αντέχει
«Είμαστε νέοι στην εξουσία, αλλά όχι στις σχέσεις με την κοινωνία. Η Αριστερά προέρχεται από τον λαό και όχι από τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες και τα funds. Για αυτό και αντέχει» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην Εφημερίδας των Συντακτών.
Άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπό τον τίτλο, «Με σταθερά βήματα για την ανάκαμψη και τη δημοκρατία», δημοσιεύεται στο φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών το Σάββατο.
«Δεν μπορούμε ούτε πρόκειται να αφήσουμε πίσω εκείνους που χτυπήθηκαν περισσότερο από τα 6 χρόνια κρίσης και άγριας λιτότητας» δεσμεύεται ο πρωθυπουργός και υπογραμμίζει: «Η Ιστορία ποτέ δεν θυμάται την Αριστερά για τα εύκολα, μα για να βγάλει το φίδι από την τρύπα».
Στις σχέσεις πολιτών και Αριστεράς, είναι εστιασμένο και το απόσπασμα που ακολουθεί:
«Η Αριστερά και ο ελληνικός λαός γνωρίζονται πολύ καλά. Είμαστε νέοι στην εξουσία, αλλά όχι στις σχέσεις με την κοινωνία. Η Αριστερά προέρχεται από τον λαό και όχι από τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες και τα funds. Γι’ αυτό και αντέχει», αναφέρει ο πρωθυπουργός.
Και συνεχίζει, «αν κάποιοι εντυπωσιάζονται από την αντοχή της κυβέρνησης, απλά δεν έχουν κατανοήσει αυτή τη στενή ιστορική σχέση που υπάρχει σε αυτόν τον τόπο, ανάμεσα στην κοινωνία και την Αριστερά. Γιατί ήταν συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουν τα πιο ευάλωτα στρώματα ως πελατειακό υποχείριο και να λογοδοτούν μονάχα στα συμφέροντα.
Η δύναμη αυτής της κυβέρνησης είναι η εμπιστοσύνη του λαού και η σχέση τιμής που έχουμε μαζί του. Με αυτή τη δύναμη, προχωράμε με σταθερά βήματα προς τους στόχους μας. Κλείνουμε τον επώδυνο κύκλο της επιτροπείας και ανοίγουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο», καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ
- Αυξάνονται οι προειδοποιήσεις έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν παραμείνει κλειστό το Ορμούζ