Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Αποσύρει το «4» για τις τηλεοπτικές άδειες

Παππάς: Αποσύρει το «4» για τις τηλεοπτικές άδειες

Σε αναζήτηση συμβιβαστικής λύσης για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών φαίνεται πως βρίσκονται τα κόμματα λίγη ώρα πριν από την έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία μετατίθεται για τις 4 μ.μ. αντί για τις 3 μ.μ. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς δήλωσε πως ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Σε θετική κατεύθυνση η δήλωση Παππά, ανέφερε ο Νίκος Δένδιας.

Σε αναζήτηση συμβιβαστικής λύσης για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών φαίνεται πως βρίσκονται τα κόμματα λίγη ώρα πριν από την έναρξη της Διάσκεψης των Πορέδρων, η οποία μετατίθεται για τις 4 μ.μ. αντί για τις 3 μ.μ. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς δήλωσε πως ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ανέφερε: «Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση.

» Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής».

Θετική ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωση Παππά, ανοίγοντας το δρόμο για την εκλογή νέου προεδρείου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Νίκος Δένδιας ανέφερε: «Η δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ότι το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και ότι ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και της νέας ανεξάρτητης Αρχής, κινείται σε θετική κατεύθυνση.

Ο κ. Δένδιας είπε ότι θα είναι θετική και η επιλογή του κ. Κουτρομάνου για τον θεσμό του ΕΣΡ.

Νωρίτερα, συνεργάτες του προέδρου της Βουλής σχολίαζαν πως πρόκειται για την τελευταία Διάσκεψη των Προέδρων, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες υπάρχει και συμφωνία για την πρόταση της ΝΔ, τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Αθ.Κουτρουμάνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024