Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκκληση Καμίνη εν όψει των κινητοποιήσεων στην Αθήνα

Έκκληση Καμίνη εν όψει των κινητοποιήσεων στην Αθήνα

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση απηύθυνε στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ενόψει των επικείμενων κινητοποιήσεων-διαδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση απηύθυνε στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ενόψει των επικείμενων κινητοποιήσεων – διαδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

«Έρχεται, ανέφερε, μία εβδομάδα κατά την οποία η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο κινητοποιήσεων. Η πόλη, πρέπει να αποδείξει ότι η ελευθερία στη διαμαρτυρία και την έκφραση, μπορεί να συνδυαστεί με την αδιατάρακτη κοινωνική και οικονομική ζωή της Αθήνας» τόνισε.

Η Αθήνα, πρόσθεσε, έχει πληρώσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την έλλειψη σοβαρού αστυνομικού σχεδιασμού για την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας της, την υπερβολή της αστυνομίας, καθώς και την ανυπαρξία οποιασδήποτε νομικής ευθύνης εκ μέρους των διοργανωτών στο πλαίσιο πραγματοποίησης των κινητοποιήσεων και της εξέλιξής τους».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «στην δημοκρατία, η διαμαρτυρία και η αδιατάραχτη συνέχιση της κοινωνικής δραστηριότητας, είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν με τον πιο αρμονικό τρόπο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024