Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σέλντον του «Big Bang Theory» αποκτά spin off σειρά

Ο Σέλντον του «Big Bang Theory» αποκτά spin off σειρά

...

Ένα νέο spin-off της κωμικής σειράς The Big Bang Theory ετοιμάζεται από τις Warner Bros. TV και CBS, με μια νεότερη εκδοχή του ιδιοφυούς Σέλντον Κούπερ.

Το έργο, σύμφωνα με το Variety, βρίσκεται σε αρκετά πρόωρο στάδιο ανάπτυξης και κοντά στο να κλείσει συμφωνία για το σενάριο, το οποίο θα αναλάβει ο παραγωγός της αρχικής σειράς Στιβ Μολάρο.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στον Σέλντον, την ιδιοσυγκρασιακή και νευρωτική ιδιοφυΐα τoυ The Big Bang Theory, καθώς μεγάλωνε στο Τέξας. Η «ζωηρή» οικογένειά του και τα χρόνια ενηλικίωσής του στο Λόουν Σταρ έχουν αναφερθεί πολύ συχνά στη σειρά. Ενώ η Λάουρι Μέτσαλφ ήταν υποψήφια στα φετινά βραβεία Emmy για την επαναλαμβανόμενη εμφάνισή της ως Μαίρη Κούπερ, μητέρα του Σέλντον.

Ο Τζιμ Πάρσονς, ο οποίος υποδύεται τον Σέλντον στην αρχική σειρά, θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή του spin off με τον Τσακ Λορ και τον Στιβ Μολάρο. Ο Μπιλ Πρέιντι συν-δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός του «Big Bang», θα συμμετέχει επίσης, ίσως, ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το Big Bang Theory παραμένει η μεγαλύτερη κωμική σειρά της τηλεόρασης και διανύει το δέκατο κύκλο, ενώ αναμένονται συζητήσεις για δύο ή και τρεις ακόμα κύκλους. Πρόκειται πλέον για μια ακριβή σειρά καθώς και οι τρεις πρωταγωνιστές της Τζιμ Πάρσονς, Τζόνι Γκαλέκι και Κάλεϊ Κουόκο, βγάζουν ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Όπως αναφέρει το Variety, με το spin off θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ακόμη σειρά για τους λάτρεις του, με χαμηλότερο κόστος. Ωστόσο, τo CBS δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο μέχρι τώρα.

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024