Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΓΓ του ΟΗΕ: Ελπίζουμε ότι ο Τραμπ θα ενισχύσει τη διεθνή συνεργασία

ΓΓ του ΟΗΕ: Ελπίζουμε ότι ο Τραμπ θα ενισχύσει τη διεθνή συνεργασία

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι η κυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ θα «ενισχύσει τους δεσμούς της διεθνούς συνεργασίας» -ενώ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον ισχυρό σύμβολο της χειραφέτησης των γυναικών.

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι η κυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ θα «ενισχύσει τους δεσμούς της διεθνούς συνεργασίας», ενώ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον «ένα ισχυρό σύμβολο της χειραφέτησης των γυναικών».

«Την επομένη μιας σκληρής και πολύ συχνά διχαστικής εκστρατείας, αξίζει να επαναλάβουμε και να επιβεβαιώσουμε ότι η ενότητα στη διαφορετικότητα των ΗΠΑ είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία της χώρας. Ενθαρρύνω όλους τους Αμερικανούς να παραμείνουν αληθινοί σε αυτό το πνεύμα» δήλωσε ο Μπαν μετά την εκλογική νίκη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

«Οι πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο παρακολουθούν τις ΗΠΑ προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την απίστευτη δύναμή τους ώστε να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξανασταθεί στα πόδια της και να εργαστούν για το κοινό καλό» είπε ο Μπαν σε δημοσιογράφους.

Επιπλέον ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ σημείωσε ότι βασίζεται στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να συμβάλει στην μάχη για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και να προωθήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Ο ΟΗΕ βασίζεται στη νέα διοίκηση για να ενισχύσει την διεθνή συνεργασία τη στιγμή που εμείς εργαζόμαστε όλοι μαζί για να στηρίξουμε τις κοινές αξίες, να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή (και) να προωθήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ότι θα κάνει αν δεν πάει Final 4 το «τριφύλλι»

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Φάιναλ-4 θα φύγει από την ομάδα, θέλοντας να δείξει ουσιαστικά την μεγάλη πίστη που έχει στην πρόκριση επί της Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024