
Καταβόθρα στην Ιαπωνία καταπίνει δρόμο πέντε λωρίδων – Βίντεο
Το ρεύμα και το αέριο κόπηκαν και τα γειτονικά κτήρια χρειάστηκε να εκκενωθούν όταν μια γιγάντια τρύπα εμφανίστηκε στο κέντρο ιαπωνικής πόλης και κατάπιε τμήμα ενός δρόμου πέντε λωρίδων.
Το ρεύμα και το αέριο κόπηκαν και τα γειτονικά κτήρια χρειάστηκε να εκκενωθούν όταν μια γιγάντια τρύπα εμφανίστηκε στο κέντρο ιαπωνικής πόλης και κατάπιε τμήμα ενός δρόμου πέντε λωρίδων.
Η καταβόθρα εμφανίστηκε δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό του Φακουόκα, στα νότια της Ιαπωνίας, γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Συνέχισε να μεγαλώνει και μέχρι το μεσημέρι είχε φτάσει σε διάμετρο τα 20 μέτρα αναφέρει το Reuters.
«Το ηλεκτρικό ρεύμα κόπηκε ξαφνικά και άκουσε έναν ηχηρό γδούπο. Βγήκα έξω και είδα μια τεράστια τρύπα» δήλωσε μάρτυρας στο ιαπωνικό πρακτορείο Kyodo.
Στα τοιχώματα της καταβόθρας διακρίνονταν κομμένα καλώδια και αγωγοί που γέμιζαν την τρύπα με νερό.
Τα γύρω κτήρια εκκενώθηκαν προληπτικά και οι Αρχές εξετάζουν τα αίτια της καθίζησης.
Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες ενδείξεις το φαινόμενο προκλήθηκε από εργασίες διάνοιξης υπόγειας σιδηροδρομικής γραμμής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
