
Χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή κατέκτηκε ο Κεσσίδης
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε μία εβδομάδα για τον Λαοκράτη Κεσσίδη. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 96κ. της ελληνορωμαϊκής. Το τουρνουά συγκέντρωσε παλαιστές από 11 χώρες και οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 850.
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε μία εβδομάδα για τον Λαοκράτη Κεσσίδη. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 96κ. της ελληνορωμαϊκής.
Το τουρνουά συγκέντρωσε παλαιστές από 11 χώρες και οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 850. Για την ανάγκη των αγώνων, μάλιστα, οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν 7 παλαίστρες!
Στην πορεία του για το χρυσό ο Κεσσίδης νίκησε στον δεύτερο αγώνα τον Εμιλ Σαντάλ με πτώση. Ο Σουηδός αθλητής ήταν αυτός που του είχε στερήσει το «εισιτήριο» για τον τελικό την προηγούμενη εβδομάδα. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Αντζελο Χανκοκ (ΗΠΑ) και μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 13-4, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο.
Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε κι ο Βασίλης Μυξάκης. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ ανέβηκε κατηγορία και αγωνίστηκε στα 75κ. και με μία νίκη και δύο ήττες δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



