Πνιγμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά
Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατέπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα νερά του λιμανιού του Πειραιά, το πρωί της Δευτέρας.
Νεκρός ανασύρθηκε 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που κατέπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα νερά του λιμανιού του Πειραιά, το πρωί της Δευτέρας.
Στο σημείο, στην πύλη Ε2 κοντά στο πλοίο Νήσος Σάμος, είχαν σπεύσει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού, πυροσβέστες και ΕΚΑΒ.
Ο 67χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Υπενθυμίζεται ότι και το βράδυ της Κυριακής 46χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή του κατέληξε επίσης στα νερά του λιμανιού του Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ο «εξευρωπαϊσμός» του ΝΑΤΟ – Η Ευρώπη, ο στόχος του 5% των αμυντικών δαπανών και το πολλαπλό κόστος
- Ο Έντουαρντ Φουρλόνγκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον 13χρονο Τζον Κόνορ του Terminator
- Τρανπ: «Εξαφάνισε» τα μέλη της επιτροπής εκλογικής βοήθειας – Φόβοι για «χάος» στις ενδιάμεσες εκλογές
- «Η κλιμάκωση των ουκρανικών επιθέσεων καταφέρνει μόνο να παρατείνει τον πόλεμο», δηλώνει το Κρεμλίνο
- Άντζελα Δημητρίου: Αποχαιρέτησε την Μπόνι Τάιλερ με μια κοινή τους φωτογραφία
- Ισπανία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη φονική φωτιά – 12 νεκροί – Κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442